Fem créixer Les Vinyes

Defensant l'educació i el futur dels qui més estimem: els nostres fills

Pere Navarro visita l’Institut-Escola Les Vinyes

Deixa un comentari

Imagen

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Pere Navarro, ha visitat l’Institut-Escola Les Vinyes, per tal de conèixer de primera mà el centre i el seu projecte educatiu de la mà del seu equip directiu i dels membres de la Plataforma FCLV. Pere Navarro ha anat acompanyat de la parlamentària socialista Montserrat Capdevila, a través de la qual la Plataforma ha fet arribar al Parlament una esmena per tal de lluitar contra el tancament progressiu del centre.

Imagen

Pere Navarro, secundat en tot moment per l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, i per membres del gabinet socialista al municipi, ha atès amablement les presentacions del model educatiu i innovador 3-16 de l’Institut-Escola, així com dels il·lusionants projectes de futur que envolten Les Vinyes, únic centre d’aquestes característiques a tot el Vallés Occidental.

Imagen

El primer secretari del PSC compleix així  amb el compromís que va adquirir amb la Plataforma FCLV de visitar lE Les Vinyes. Al llarg de les seves trobades el passat mes de desembre al Parlament de Catalunya per demanar suport envers l’anunci de tancament de la línia de P3 pel futur curs lectiu, Navarro i els membres de la Plataforma van coincidir en la necessitat de conèixer in situ les mancances i demandes del centre…i, com no podia ser d’una altra manera, la regadora groga ha assistit a aquesta trobada de la mà dels pares i mares de Les Vinyes. 

Imagen

 

Un cop finalitzada la visita, el partit socialista de Castellbisbal ha organitzat una trobada informal entre les AMPAs del centres educatius Els Arenys, Benviure, Mare de Déu de Montserrat i Institut-Escola Les Vinyes, així com les Plataformes del Transport i Fem Créixer Les Vinyes. En aquesta trobada, s’ha analitzat la situació de la comunitat educativa de Castellbisbal, a més de constatar com la actual crisi econòmica està afectant al funcionament dels centres escolars en una o altra mesura.la foto (2)

L’alcaldessa i regidora d’Educació, Dolors Conde, ha afirmat que ara tots els centres educatius de Castellbisbal “comencen des de zero”, com ja va quedar constatat en el passat Consell Escolar Municipal del 10 de desembre, on el Director General de Serveis Territorials, Sr. Baulenas, va mantenir la línia de P3 a Les Vinyes i va deixar tots els centres educatius de Castellbisbal en igualtat davant el departament d’Educació. 

Pere Navarro ha afirmat que “hem de prioritzar l’educació pública de qualitat” i ha proposat a l’alcaldessa la creació d’un Pla Integral de les necessitats educatives de Castellbisbal. 

Aquesta trobada entre AMPAs i Plataforma es produeix un dia abans de la primera reunió de la Comissió de Treball per articular una proposta educativa municipal i plural de qualitat. 

 

 

 

 

Deixa un comentari